Cirkus

Handlingen begynder i Cirkus Bohlin, der ejes af den gamle cirkusfamilie Bohlin. Her optræder en klovnetrio. De to af klovnene, Georg og Hasse, er brødre – den tredje er en international artisttype. Hasse bliver forelsket i Karin Bohlin. De unge må kæmpe mod broderens uvilje – for artister er det altid en alvorlig sag at splitte et godt indarbejdet nummer, men kærligheden sejre, og Hasse gifter sig med Karin.
Hun er en meget ærgerrig lille dame. Det unge ægtepar laver et kombineret klovn- og dansenummer, som gør stor lykke. De får store engagemanter rundt om i europas hovedstæder. Karin er blevet moder til en lille dreng, men alligevel er hun ikke lykkelig. Rejselivet trætter hende, og hun længtes efteren borgerlig tilværelse.
I Paris møder hun en ung nervelæge fra Stockholm. De føler sig stærkt tiltrukket af hinanden. Bekendtskabet fortsættes og udvikles senere hjemme i Stockholm, og snart står Hasse over for den kendsgerning, at en anden har erobret hans hustru. En skilsmisse er uundgåelig, Karin bliver gift med lægen, mens Hasse slutter sig til Cirkus Bohlin og søger glemsel i arbejdet.
Karin har beholdt sønnen, men drengen er den fødte cirkusartist. En skønne dag løber han hjemmefra og søger til Cirkus Bohlin.
Ægteskabet med lægen har ikke skænket Karin den lykke, hun har drømt om. Hun må give afkald på sønnen, der bliver sin fars partner i manegen. Nu er det de to, der skal fører slægten Bohlins stolte traditioner videre.

Bio Program
Bio Pressemeddelse