Kærlighed på film

Under en ferie i Vietnam møder Julia sit livs kærlighed, den farlige, uimodståelige og eventyrlystne Sebastian. Men noget frygteligt hænder Julia i Hanoi, noget ubeskriveligt, og hun beslutter at flygte hjem til Danmark. På vej ud til sin familie – fuldstændig opløst og skræmt fra vid og sans – mister hun kontrollen med sin bil og kører galt.
     På hospitalet dagen efter bliver hun opsøgt af Jonas – en ægtemand til kone og to børn, en drømmer, der længes efter noget andet. Et andet liv, en anden kvinde, et eventyr – hans liv er ikke, hvad han troede, det ville være. Jonas tror, han var årsagen til ulykken, og besøger Julia med store samvittighedskvaler, men hun ligger i koma, og ved en grotesk forveksling tror hendes familie, at Jonas er Julias nye, eksotiske kæreste, som de har hørt så meget om. Jonas beslutter at blive ved Julias side og tage sig af hende, og efter hun er vågnet – blind og med hukommelsestab – bliver hun dag for dag også overbevist om, at Jonas er hendes livs kærlighed – Sebastian.
Julia kommer fra en meget velhavende familie, der tager imod Jonas med åbne arme. Jonas var slet ikke, hvad de havde regnet med, og især Julias far bifalder hendes valg. Jonas påtager sig identiteten og spiller nu rollen som den mand, Julia tror, er kærligheden i hendes liv. En helt ny identitet, et helt nyt liv, en helt åben og grænseløs tilværelse åbner sig for Jonas.
     Da Julia bliver udskrevet, er det Jonas, som går i front for den lykkelige familie, men hjemme er stadig Jonas’ hustru og to børn, som intet kender til Jonas’ dobbeltliv. Men Jonas kan ikke skjule sandheden ret meget længere og beslutter – efter at have fundet ud af, at Sebastian er død i Vietnam – for evigt at påtage sig Sebastians identitet og at bryde med sin familie.
     Som tiden går, begynder Julia imidlertid at huske mere og mere fra sine frygtelige oplevelser fra Vietnam. Sebastian viser sig ikke at have været det eventyr, hun husker, og i korte glimt ser hun hans meget mørke side. Samtidig opdager Jonas’ ven og fortrolige, at Sebastian stadig lever, og Jonas vil snart opleve, at virkeligheden ikke lever på fantasier og eksotiske drømme. For en dag banker nogen på døren.

Trailer