Offscreen

Nicolas Bro spiller den altdominerende hovedrolle som Nicolas Bro, hvis ægteskab knirker. Hustruen, Lene, er træt af deres forhold, og i stedet for at tage tyren ved hornene beslutter Bro at redde ægteskabet ved at lave en kærlighedsfilm med ham selv og Lene i hovedrollerne – som dem selv! Vennen Christoffer Boe låner ham et kamera og råder ham til at filme løs – en opfordring Nicolas tager alt for bogstaveligt. Nicolas driver vennerne til vanvid med sit altid tændte kamera, og Lene ender med at flytte til en hemmelig adresse i Berlin. Nicolas’ planer falder således til jorden med et brag, men opslugt af tanken om at få Lene tilbage – og ikke mindst filme hele processen – hyrer han Trine Dyrholm til at spille Lene og få afsluttet sin kærlighedserklæring. Men intet går, som det skal, og Nicolas’ omgangskreds tager mere og mere afstand fra ham og hans kamera.
     Som en sidste udvej beslutter Nicolas at rejse efter Lene for at genfinde deres kærlighed, men det bliver en rejse, som får Nicolas til gradvist at gå i opløsning i sit stadig mere desperate forsøg på at indfange sit liv på film.

Det er stærke sager, Christoffer Boe præsenterer i sin tredje spillefilm Offscreen. Stærkt i enhver forstand, og Nicolas Bro leverer en præstation, der må høre til de dristigste i dansk film. Resultatet er forrygende morsomt og tænderskærende uhyggeligt. Det er en kærlighedsfilm uden kærlighed, en gyser uden skurke – og en film helt uden sidestykke.

Trailer