Midsommer

Det er sidste skoledag for Christian og hans lillesøster Sofie. De er på vej til fest hos vennen Trine, studentereksamen er lige om hjørnet og efter den friheden og fremtiden. Humøret er højt til festen, der bliver skålet med vennerne Jannick, Mark og Anja, der udgør de sidste tre i det sammentømrede slæng på seks. Forude venter den årlige midsommertur til Sverige, og Christian venter håbefuldt på at få gengældt sin afstandsforelskelse til den smukke Trine.
    Men bag den idylliske facade lurer tragedien og hemmelighederne. Sofie sniger sig væk fra festen og isolerer sig i husets badeværelse. Med ét bryder hun hulkende sammen på badeværelsesgulvet, der er noget helt galt…
    Den sorgløse stemning nedenunder fortsætter ufortrødent, som Sofie kommer tilbage ned ad trappen og falder hen i sofaen. Ingen lægger mærke til, hvordan hun døser hen for sig selv, før Christian selv står på toilettet og opdager to tomme pilleglas på gulvet. Han lægger to og to sammen, men det er for sent. Sofie ligger slap og livløs midt i stuen blandt de festende unge. Hun er død!

To måneder senere. Eksamen er overstået for alle pånær Christian. Hans søsters uforklarlige død har tæret hårdt på ham, men nu er tiden inde til at se vennerne igen. Han har besluttet sig for at tage med på Sverigesturen trods alt. Selvom tragedien hviler tungt over gruppen er alle opsat på at lægge oplevelsen bag sig og lade livet gå videre.
    Den knugede stemning løsnes langsomt op, vennerne holder humøret højt hos Christian, og endelig… endelig gengælder Trine den lange forelskelse til Christian. Alt er tilbage ved det gamle… næsten. For ingen kan helt slippe spørgsmålet om Sofies meningsløse selvmord, og de gamle ritualer er ikke længere de samme.
    Og pludselig en nat hjemsøges Christian af en skræmmende, uforklarlig hændelse. Er der nogen eller noget, som prøver at kontakte ham? Er Sofie tilstede eller er det Christians egen fantasi? Hemmelighederne lurer dybt inde mellem granerne i de svenske skove. Spor på spor afdækkes langsomt, men nye mysterier dukker op i form af den gamle gådefulde Persson, der kredser mystisk rundt i skovene. For ikke at tale om den generte, lokale pige Linn, som trækkes ind i kliken og dens interne intriger.

Sandheden ligger og venter i mørket, som de uhyggelige hændelser tager til i kraft. Frygten vokser sig større og større blandt de fem venner, der langsomt drages mod den uundgåelige konfrontation med hinanden. Kun én ting er sikkert – dette bliver ikke den midsommer, de havde planlagt…

Trailer