Oldboys

Vagn (Kristian Halken) er en ganske almindelig, kedelig midaldrende pedel, der er single og på en god dag leverer et look, der i bedste fald kan karakteriseres som … grå, hvilket dog passer fint til hans udstråling.

Hans eneste adspredelse i livet er at spille oldboys fodbold med de evigt småutilfredse, selvcentrerede, bedrevidende og fremmedfjendske arketyper fra Centerpubben og Vagn står på mål, med tryk på står.

Blandt holdets pragtdanskere inden for 55+ segmentet møder vi bl.a. Svend Erik (Leif Sylvester) og Erling (Elith ”Nulle” Nykjær), der skændes konstant om hvad som helst, Willy (Per Halberg) der er mærkelig på den ufede måde, Bent (Ole Thestrup), der er født uden situationsfornemmelse og den urealistisk ambitiøse træner, Henrik B (Rasmus Bjerg), for hvem Champions League må være næste logiske karriereskift.

Undervejs til klubbens store årlige venskabskamp mod politiet i Gävle i Sverige, kommer bussen ved et uheld til at køre for tidligt fra et tissestop og efterlader Vagn i røgskyerne.

Han er med det samme klar over, at han totalt er blevet glemt af de andre, så han snyder sig til et lift med den nyligt løsladte dansker, John, der finansierer sin Sverigestur ved at røve tankstationer.

Sammen kaster de to sig ud i den tilsyneladende enkle opgave at finde Vagns bus, men det bliver starten til en række absurde begivenheder, der kommer til at ændre livet for dem begge…

Trailer
Pressemeddelse