Remix

Ruben (Micky Skeel Hansen) er en helt almindelig 16-årig dreng. Han bor sammen med sin mor, Lone (Anette Støvelbæk), og far, Flemming (Christian Halken), i en villalejlighed i en forstad til København. Han går i gymnasiet, hænger ud med vennerne og komponerer musik på computeren på sit værelse – et helt almindeligt teenageliv.
     Label manageren Clara (Camilla Bendix) arbejder på det internationale pladeselskab MAJOR’s danske kontor. Hun er presset af sin chef Mikaels (Thomas Gabrielsson) krav om konstant succes i en økonomisk hård branche. Han foretrækker nemlig at satse på Claras store konkurrent på MAJOR – den sælgersmarte Jes (Jacob Cedergren) – og hans idé om at lave konceptmusik. Clara tror derimod på det unikke talent, der kan gå hele vejen – også internationalt. Det skal bare opdages.
     Ruben har skaffet sig et job som piccolo på MAJOR for at snuse lidt til branchen, og her møder han Clara. Han overtaler hende til at lade ham komme med i studiet, da hun mod sin vilje bliver nødt til at lave en prøveindspilning med den kendte, men ikke særligt talentfulde Robinson Tanja (Sofie Lassen-Kahlke) hos hendes gamle ven, produceren Mark Schmidt (Henrik Prip). Tanja har ikke en tone i livet, men under den samme session opdager Clara, at Ruben har det, der skal til for at blive popstjerne – charme, et godt udseende, men allervigtigst: han skriver fantastiske sange og synger som en drøm. Alt tegner lyst: Ruben kan få en solistkarriere, Clara kan få anerkendelse i en svær branche, og MAJOR kan tjene mange penge – alle vinder.
     Claras chef, Mikael, vil dog ikke lancere en totalt ukendt artist – da det er en for dyr og usikker satsning, så Clara og Mark må selv gøre det hårde arbejde. I den iver kastes Ruben rundt i manegen. Han tvinges til at tage voksne beslutninger og har svært ved at se og overskue de konsekvenser, de har for ham. Samtidig med at succesen stiger, slås Ruben med sin integritet og ønsket om “bare” at kunne lave musikken på sin egen måde. Vennerne ser han ikke mere – der er ikke tid, for han har travlt med at promovere sit album eller give koncert rundt om i landet. Musikmøllen kværner – og langsomt presses såvel Ruben som Clara ud i situationer, de ikke kan overskue.