Se til venstre, der er en svensker

Katrine og Jonas skal giftes. Men to dage før brylluppet dukker svenske Thomsen op efter to år i Kenya. Thomsen var kæreste med Katrines søster Mette, men havde også noget kørende med Katrine i gamle dage. Mette er nu indlagt på den lukkede afdeling, og bryllupsforberedelserne er i fuld gang. Gutterne tager Jonas på polterabend, mens Katrines veninder må vælte byen i selskab med brudekjolen alene, for Katrine suser byen tynd med Thomsen efter en brugt hund, noget mærkeligt hår, nogle små, blå piller – og Mette, som Thomsen synes, de skal “låne” fra den lukkede.
    Men under de hylende morsomme optrin, lurer alvoren. Katrine lyver måske lige lovlig meget, og hun er nødt til at blive klogere. For hvad er det egentlig, hun vil?

Sidse Babett Knudsen (Den eneste ene) ses i rollen som Katrine, mens svenske Björn Kjellman (Adam & Eva, Klassefesten) yder en stærk præstation som Thomsen i denne velspillede og højkomiske Dogmefilm. Som sædvanlig balancerer Kim Fupz Aakesons (OkaySmå ulykker, Den Eneste Ene) manuskript mellem sjov og alvor, og instruktøren Natasha Arthy (Mirakel) rykker her på grænserne for, hvad man kan vise af virkelighed i en pæn film. Det veloplagte ensemble af skuespillere og en imponerende realistisk dialog gør det til et brag af et filmhit, du ikke må misse!

Trailer