Askepop – The Movie

Vi befinder os i 50’erne. Mille bor alene med sin mor. De har et rengøringsjob sammen, men Milles inderste drøm er at blive musicalstjerne. Hun dagdrømmer om at spille sammen med tidens store musicalstjerne, Johnny Rocket. Hendes fattige mor støtter hendes drøm, og for at få råd til, at Mille kan få danse- og sangundervisning, har hun fået en idé. Sammen med Mille vil hun åbne en Mælkepop. Både rock’n roll og Mælkepopper er nemlig den helt store dille i Amerika. Så hun låner 20.000 kroner af sin ondskabsfulde søster, hvis datter, Viola, også går med en musicaldrøm i maven og derfor hader Mille.
    På Movie Star Studierne er der krise. Johnny Rocket gider ikke mere at spille helteroller. Han vil ikke lege “filmfrikadelle”, men derimod kun spille sammen med en pige, han elsker. Filmproduceren Volle er rasende. Han skal netop til at producere musicalen Askepop med Johnny i hovedrollen.

Oppe i himlen er der hundehamrende koldt, St. Peter og Gabriel har store problemer, og alt er et rent helvede. Værre bliver det, da en ny fe, Topper, sætter alt og alle på den anden ende ved at synge og spille den nye rock’n roll musik. Til den afgørende engleeksamen bliver Topper dog tildelt den opgave at komme ned på jorden for at hjælpe Mille. Dog bliver englene, Puk og Pepperoni, sendt i forvejen for at holde øje med ham.
    Nede på jorden leder Johnny stadig efter sin “prinsesse”, der skal spille rollen som Askepop. Og imens har mosteren og hendes lede datter, Viola, lagt ubehagelige planer for Milles fremtid.
    Men når nøden er størst, kommer himlen til hjælp – og det er ikke kun med stjernestøv…