Fear X

Harry (John Turturro) har mistet sin kone Clair. Hun blev skudt ned i det storcenter, hvor han arbejder som sikkerhedsvagt, og chokket og sorgen ligger stadig som en tung tåge over hans liv. Politiet har ingen spor af morderen, så Harry har indledt sin egen forskruede efterforskning, hvor han nat efter nat nærstuderer centerets overvågningsbånd i en håbløs og besat søgen efter mistænkelige personer.
    “Hvis man leder længe nok, ved man aldrig, hvad man finder,” betror han sig til en kollega, men ønsker ellers ikke at diskutere sin kones død. Han er alene med byrden, og han er ved at bukke under.

John Turturro (O Brother, Where Art Thou?) er fremragende som den besatte Harry, der lever en søvngængertilværelse med sine videobånd og drømmesyn af Clair, og filmen er stramt indhyllet i hans plagede bevidsthed.
    Filmens danske instruktør, Nicolas Winding Refn (PusherBleeder), har med sin første engelsksprogede film skabt et foruroligende og stilsikkert portræt af en mands besatte søgen efter sin kones morder.
    Brian Eno har leveret musikken, og manuskriptet har instruktøren skrevet i ledtog med kultforfatteren Hubert Selby Jr.

Trailer
Pressemeddelse