Mallorcas søde liv

Mallorca, solskinsøen, hvor hverdagen slutter og livet begynder – i alt fald når man vil feriere og gerne ser dagene krydret med oplevelser.

>>Vort<< rejsehold danner ingen undtagelse for reglen. Lidt rejsetrætte, men fulde af forventninger stiger de tre københavnske kontormus, Grethe, Inga og Solvej, ud af maskinen i Palma’s lufthavn, hvor de straks bliver budt velkommen af de yderst professionelle guid´er, Ralf og Ivar, der med kendermine vurderer chancerne for nye, amorøse oplevelser.

Rejseselskabets evige kværulanter er her repræsenteret af to ældre, jomfrunalske tanter, der påvirket af sommervarmen koger over fra starten og skaber festlige forviklinger og besværligheder for både gæster og rejseførere.

Tre unge københavnere, Basse, Palle og >>Kronprinsen<< er med et slag blevet forvandlet til eventyrere, der ønsker at opleve endnu mere end det, som kammeraterne hjemme har fortalt. Og mens guid’erne allerede den første aften på champagneturen får truffet de forventede aftaler med de tre veninder, forlyster Basse, Palle og Kronprinsen sig i Palma’s hektiske natkvarter, Sct. Antonio, hvor intet mangler og alt kan købes…

En lang kæde af oplevelser, der spænder fra forrygende go-cart-løb til dristige streptease-optræden, knytter i de følgende dage rejsehold og guid’er sammen til et festligt team med de fleste hemninger ladt tilbage på hotellet.

Selv tanterne bliver medgørlige trods det, at de indvikles i en forrygende jagt på en charmerende spanioler, som af Basse mistænkes for at have bortført Solvej. Forfølgelsen sker i selskabets store turistbus, som med Basse ved rattet bringes til sin absolut ydeevne gennem de smalle Palma-gader ud i omegnen, hvor de farlige hårnålesving stolt klares af den selvbestaltede chauffør. Da forfølgelsen brat afsluttes, opklares forviklingerne, og der pustes senere ud på en fisketur, hvor blæksprutterne kommer indenbors og Basse udenbors.

En dramatisk tyrefægtning med Bass som midtpunkt i arenaen sætter et forrygende punktum for 8 indholdsrige dage. Tyren giver Basse et >>flyvende<< forskud på hjemrejsen – og hele selskabet overlader i sidste øjeblik det søde liv til nye forventningsfulde gæster.

Bio Program
Premiere Annonce i Politiken 1. Feb. 1965