Ved verdens ende

Et sted i den indonesiske jungle opdager et engelsk tv-hold under optagelserne til et naturprogram en særlig og meget sjælden hvid blomst. Da de nærmer sig blomsten bliver de alle skudt og dræbt af danskeren Severin Geertsen.

I Danmark lever den 40-årige kriminalpsykiater Adrian et trist og begivenhedsløst liv; han er stærkt præget af sin dominerende og følelseskolde far, Werner og sin mor, Bitten; en underdanig kvinde, der går mere op i at gøre rent og holde sin mand glad end det faktum, at hun er ved at dø af kræft.

Adrian og hans assistent, Beate, får til opgave at rejse til Indonesien for at mentalvurdere den fængslede Severin, som ikke alene påstår at være 129 år gammel, men også at det er den hvide blomsts blade, der har virket livsforlængende. 

Straks efter ankomsten bliver Adrian – pga. en misforståelse på hotellet – fejlagtigt anklaget for være til bizar sex, hvilket leder til hans første møde med det brutale lokale militærpoliti.

Her går det op for Adrian, at de lokale myndigheder faktisk tror på Severins utrolige historie om den magiske hvide blomst. Adrian når kun kort at tale med Severin, der dog når at give ham den kryptiske besked: ”Når den blå slange bider dig i foden, skal du stille dig på dens hale, ellers dør du”.

Beate begynder efterfølgende at undersøge Severin Geertsens oplysninger om sit lange liv, og finder ud af, at alting – utroligt nok – virker sandsynligt, så hun begynder også at tro på hans historie.

Snart efter bliver Adrian opsøgt at den filosofisk anlagte gangster, Jack Pudovski, og hans ubehagelige gorillaer, der med vold forsøger at presse Adrian for informationer om Severin og den hvide blomst. I et raserianfald får Adrian kæmpet sig fri, men undervejs kommer han til at dræbe en af gorillaerne.

Han bliver derfor igen pågrebet af det lokale militærpoliti, som også holder Severin fanget.

Efter at være blevet udsat for hård totur, lykkes det Adrian og Severin at slippe ud af fængslet, efterladende en stribe af dræbte i deres kølvand.

Med hjælp fra det danske konsulat flygter de sammen med Beate væk fra byen og ind i regnskoven, men snart bliver de opsporet af militærpolitiet, som også er på jagt efter den magiske hvide blomst.

Netop som de brutale soldater skal til at skyde Beate for at presse Severin til at tale, kommer Jack Pudovski og hans gorillaer dem til undsætning.

Men i stedet for at være reddet, er de nu for alvor i fare…

Trailer
Pressemeddelse