Mor Bag Rattet

Filmen fortæller om den koleriske overretssagfører Hummeltofte, der er bil-enthusiast og lidenskabelig modstander af kvindelige bilister. Dette sidste, fordi hans søde kone engang i en fjern fortid havde et uheld med familiens bil.
Hans eneste datter, Lykke, er gift med den unge jurist, Peter, der er ansat i svigerfaderens sagførervirksomhed, hvor han regner med engang at blive kompagnin. Han har det ikke altid lige nemt med sin temperamentsfulde svigerfar, der ofte ved sin hissighed er ved at jage kunderne væk. Bl.a. må Peter bruge al sin opfindsomhed, da svigerfaderen efter et mindre bilsammenstød overfuser den rige baronesse Lulli v. Løvenkopf, som Peter lige har skaffet firmaet som kunde.
Imens >>slapper Lykke af<< i familiens sommerhus med sine egne poder, en feriedreng, 2 hunde samt en hest, som firmaet har fået som udbytte af en fogedforretning, og som hun ovenikøbet må påtage sig at sælge.
Det klarer hun med et efter sin egen mening fint resultat. Peter klarer forviklingerne i firmaet og til sidst lærer Lykke også sin far at se med mildere øjne på >>Mor bag rattet<<.

Officiel Trailer
Bio Program